Kutije za poklone

Kutije za poklone

Proizvodimo luksuzne kutije za poklone, originalne promotivne kutije, ukrasne kutije, kutije za vino, kutije za čokolade i ostalu ambalažu.

Svaka kutija za poklone ili originalne promotivne kutije se rade od tvrde lepenke. U Kutijici za oblaganje kutija koristimo veliki izbor papira i platna koji Vi birate. Takođe kutije mogu biti štampane u punom koloru po želji kupca. Dimenzije i način zatvaranja bilo koje kutije određuje kupac. Ukrasne kutije se mogu raditi sa i bez uloška po Vašoj želji. U zavisnosti od proizvoda uložak u kutiji može biti od različitih materijala (karton, saten, sunđer, pena, pliš). Na kutijama se može raditi sito štampa, zlatotisak, blindruk. U Kutijici se bavimo proizvodnjom ukrasnih kutija, gde spada i izrada kutija za poklone, reklamnih kutija.

Više od 20 godina uspešno se bavimo izradom kutija za poklone, ukrasnih kutija, kutija za vino, mapa za projekte. fascikla, fascikla sa mehanizmom, torbicama, jelovnika, ton karti, vinskih karti, karti pića, korica za račune, dnevnih menija, mapa za stolove, kompendijuma za hotele, picerije i kafiće. Pored ovih proizvoda vršimo i usluge sito, digitalne i ofset štampe, zlatotisak, suvi žig, kao i knjigovezačke usluge.

Ukazali su nam svoje poverenje:

Najveći domaći i svetski brendovi i u Kutijici smo im napravili kutije za pokolone, ukrasne kutije, kutije za vino, mape za projekte, fascikle, fascikle sa mehanizmom, torbice, jelovnike i ton karte.
Note: Carousel will only load on frontend.
Pozovite nas i zakažite sastanak;
Telefoni: 063 / 867 32 68 | 064 / 222 47 33 Jerneja Kopitara 36d, Zemun, Beograd
KONTAKT
Call Now Button