Kutije za vino

Kutije za vino

Proizvodnja kartonskih kutija za vino i rakiju spada u deo našeg proizvodnog programa luksuzne ambalaže

Izrađujemo kartonske kutije za vino i rakiju za sve vrste i veličine flaša (boca), koje podrazumevaju mogućnost unikatne izrade po želji kupca.
Ukrasne kartonske kutije za pakovanje vina mogu biti presvučene specijalnim papirom, platnom ili biti štampane po Vašoj želji.
Unutrašnjost promotivne vinske ambalaže može biti ispunjena satenom, plišom ili kartonom.
Izrada luksuznih kutija za vina je moguća u više varijanti (npr. za dve, tri i više flaša – boca, kao komplet flaše i dve čaše).
Ambalaža za vino može se brendirati tehnikom sito štampe, blindrukom ili zlatotiskom.

Više od 20 godina uspešno se bavimo izradom kutija za poklone, ukrasnih kutija, kutija za vino, mapa za projekte. fascikla, fascikla sa mehanizmom, torbicama, jelovnika, ton karti, vinskih karti, karti pića, korica za račune, dnevnih menija, mapa za stolove, kompendijuma za hotele, picerije i kafiće. Pored ovih proizvoda vršimo i usluge sito, digitalne i ofset štampe, zlatotisak, suvi žig, kao i knjigovezačke usluge.

Ukazali su nam svoje poverenje:

Najveći domaći i svetski brendovi i u Kutijici smo im napravili kutije za pokolone, ukrasne kutije, kutije za vino, mape za projekte, fascikle, fascikle sa mehanizmom, torbice, jelovnike i ton karte.
Note: Carousel will only load on frontend.
Pozovite nas i zakažite sastanak;
Telefoni: 063 / 867 32 68 | 064 / 222 47 33 Jerneja Kopitara 36d, Zemun, Beograd
KONTAKT
Call Now Button